Sök
Stäng denna sökruta.

Trillionaire thugs nft

Trillionaire thugs nft

Trillionaire Thugs NFT är ett innovativt projekt som kombinerar det roliga med både konst och blockkedjeteknik. Det erbjuder unika digitala samlartillgångar i form av NFT:er, som står för ”non-fungible tokens”. Dessa NFT:er ger entusiaster ett nytt sätt att interagera med digital konst och NFT-marknaden.

Trillionaire Thugs erbjuder en ny tolkning

NFT har öppnat upp stora möjligheter när det kommer till digital konst, och nu har även Trillionaire Thugs tagit ett steg in på NFT-marknaden med sin banbrytande och levande tolkning av hiphop-kulturen. Samlingen innehåller 7777 NFT:er och var och en av dem är noggrant utformad för att porträttera en specifik Thug som ett digitaliserat 3D-konstverk. Trillionare Thugs innebär samlarobjekt för både entusiaster och investerare som är på jakt efter det där unika och spektakulära som NFT-världen har att erbjuda.

Banbrytande 3D-konst inom NFT-världen

Det som gör samlingen Trillionaire Thugs så unik är att man verkligen har lagt vikt vid detaljerna. Man har implementerat över 350 visuella egenskaper i 3D-modellerna och samlingen erbjuder därför en enastående mångfald på detaljnivå. Varje Thug är unik och skiljer sig från de andra, vilket ger varje NFT en individuell prägel.

Centrerat kring ett visst tema

Tanken med samlingen Trillionaire Thugs är att skapa en gemenskap med hiphop-tema. Genom att skildra Thugs med gymnastikskor och välfyllda krypto-plånböcker ger samlingen oss inte bara en bild av det urbana livet, utan utgör även en symbol för framgång. Hiphop-karaktärerna i samlingen, som är skapade av begåvade konstnärer, representerar därmed en strävan efter denna framgångsberättelse.

Det community som har byggts upp kring projektet

Din NFT är inte bara en investering, utan den är också en nyckel som öppnar upp dörrarna till andra saker som har med Trillionaire Thugs att göra. Genom att äga en Trillionaire Thug NFT blir du en del av en gemenskap som för med sig spännande belöningar och evenemang.

Att äga en Trillionaire Thug NFT handlar om mer än att bara äga ett konstverk. Du får dessutom tillgång till olika förmåner som exempelvis produkter med relaterade teman, samt en gratis NFT-samling.

Om du vill hålla dig uppdaterad rörande kommande evenemang och projektets framsteg kan du följa Trillionaire Thugs på sociala medier. Där kan du också få en inblick i vad du kommer att kunna få se i framtiden gällande detta virtuella samhälle.

Fånga guld-thugs på ”mint day” och ta del av exklusiva förmåner i Metaverse

På ”mint day” (det datum när en NFT-samling släpps) har du en 5% chans att få en gyllene thug (Golden Thug), eftersom 390 av de nämnda 7777 NFT:erna slumpmässigt kommer att vara guldaktiga. Den som äger gyllene thugs får extra förmåner när de sedan ansluts till Metaverse. Kollektionen inkluderar också 10 legendariska NFT:er med referens till kryptovärlden.

Det håller vidare på att utvecklas ett Play2Earn-spel med Trillionaire Thugs tema i samarbete med en internationell utgivare och en L2-ETH-blockkedja. Ägarna av den ursprungliga kollektionen kommer att få en airdrop med spelets egna token baserat på hur länge vederbörande har ägt den samt hur många ägare det finns. Spelet kommer att vara tillgängligt för alla och de som deltar kommer även att ha möjlighet att tjäna mynt medan de spelar. Spelet förväntas släppas i slutet av 2022 och det kommer inom kort att delges fler nyheter gällande detta från utvecklarna.

Det bakomliggande teamet

Trillionaire Thugs är ett projekt som har lockat till sig de bästa experterna inom sina respektive områden. Laget består av experter inom NFT och videospelsutveckling. Dessa personer har omfattande erfarenheter inom sociala medier och har varit involverade ända sedan projektet påbörjades. Inom laget har man även ett antal digitala konstnärer som specialiserar sig på CGI och renderingsanimationer. Denna kombinerade kompetens är en bra utgångspunkt för att Trillionaire Thugs NFT-kollektionen ska fungera bra i framtiden.

De drivande bakom Trillionaire Thugs är medvetna om att det krävs ett starkt lag för att projektet ska lyckas. Dessa individer har spenderat sina karriärer inom dessa områden och har en gedigen kunskap och erfarenhet för att kunna hantera alla aspekter av projektet på bästa möjliga sätt.

Det som verkligen utmärker laget bakom Trillionaire Thugs är också deras långa erfarenhet när det gäller sociala medier. Personerna bakom samlingen har sysslat med sociala plattformar ända sedan dessa digitala mötesplatser skapades och har därmed en djup förståelse för de trender och marknadsföringstekniker som används där. Detta ger dem möjlighet att nå ut till en bred publik och få fler personer intresserade av Trillionaire Thugs-kollektionen.

Senaste posten